Όλα τα χαρακτηριστικά αστυνομικής ταινίας είχε η σύλληψη ενός 40χρονου σήμερα. Μια κλεμμένη μηχανή, καταδίωξη,  κυνηγητό αλλά και συμπλοκή με τους αστυνομικούς.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Βραδινές ώρες χθες εκλάπη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στον πεζόδρομο Μανδηλαρά στο Αγρίνιο. Αυτή τη μηχανή εντοπίστηκε να οδηγεί σήμερα το πρωί, γύρω στις 10.00, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου- Εμπεσού, στο ύψος της Σπολάιτας, ένας 40χρονος.
Στους αστυνομικούς σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στο δρόμο. Από ένα σημείο και μετά ο 40χρονος εγκατέλειψε τη μηχανή σπεύδοντας να εξαφανιστεί τρέχοντας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το κυνηγητό. Τελικώς οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν, τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο τμήμα. Ούτε εκεί όμως ο 40χρονος έκατσε… φρόνιμα . Φέρεται να αντιστάθηκε και να απείλησε τους αστυνομικούς οι οποίο μάλιστα του υπέβαλλαν τη σχετική μήνυση.
Με πολλές κατηγορίες λοιπόν ο 40χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, εξύβριση και απειλή.

 

agrinionews.gr