Κρίσιμα είναι τα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας της μιας από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη, η οποία νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα δυο πρώτα 24ωρα, μετά τα χειρουργεία.

Η δεύτερη κοπέλα, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κατάγματα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.

Οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο τροχαίο που έγινε χθες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είναι η 20χρονη Φρόσω Κυριακού και η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη.

Η 30χρονη υποβλήθηκε σε μαραθώνιο χειρουργείων.

Η 20χρονη Φρόσω φέρει κακώσεις στο σώμα και κατάγματα στα πλευρά και στο δεξί βραχίονα, ενώ δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποιο χειρουργείο. Ανάλογα με την πορεία της υγείας τους οι δύο κοπέλες τις επόμενες μέρες να καταθέσουν στην αστυνομία τα όσα συνέβησαν στο δυστύχημα.