Πρώτη ημέρα για τα σχολεία αύριο μετά τη διακοπή της εορταστικής περιόδου ωστόσο το κουδούνι δεν θα χτυπήσει σε όλα. Λόγω παγετού και για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν κλειστές σχολικές μονάδες στην Αιτωλοακαρνανία κατόπιν αποφάσεων δημάρχων, οι οποίες πάντως δεν έχουν επισήμως γίνει γνωστές.
Σύμφωνα με, ανεπίσημες μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν θα λειτουργήσουν αύριο τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης(Δημοτικά και Νηπιαγωγεία)στον Ορεινό Βάλτο Αμφιλοχίας (από Μαλεσιάδα και πάνω).
Στον δήμο Αγρινίου δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία σε Σκουτερά, Καλλιθέα, Ποταμούλα, Κυπάρισσο ενώ στον Άγιο Βλάσιο δεν θα λειτουργήσουν Δημοτικό, Νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο. Στο δήμο Ναυπακτίας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία (εκτός τις σχολικές μονάδες Τ.Κ. Γαλατά) .
Στο Δήμο Μεσολογγίου θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του προβλήματος που έχε ανακύψει στην υδροδότηση τα 1ο,2ο,3ο Δημοτικά Σχολεία Αιτωλικού,τα Νηπιαγωγεία και το Γυμνάσιο-Λύκειο Αιτωλικού .Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στους δήμους Ακτίου- Βόνιτσας και Ξηρομέρου θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι σχολικές μονάδες.

Nεώτερη ενημέρωση: ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και ύστερα από συνεννόηση με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς.