Στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις 9 έως τις 11 Μαΐου, στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας, του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, για τους φοιτητές του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, για τον καρκίνο του δέρματος, από την κυρία Καρέτσου – Βελτσίστα Αγγελική, ιατρό δερματολόγο – αφροδισιολόγο στο Μεσολόγγι.

Στην εξέταση συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητών και εκφράστηκε σαφέστατη η επιθυμία των συμμετεχόντων να επαναληφθούν τέτοιες δράσεις.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην κ. Αγγελική Καρέτσου – Βελτσίστα , για την πολύτιμη προσφορά της, την άψογη συνεργασία και βοήθεια που έχει αναπτύξει με το ίδρυμά μας.

υπό τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, εκτιμούμε ιδιαίτερα την σημαντικότατη προσφορά της να παρέχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στους φοιτητές μας.

Τέτοιου είδους ενέργειες επαινούνται όχι μόνο από τους ωφελουμένους αλλά και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και την κοινωνία γενικότερα και λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση.

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
ΤΕΙ Δυτικής ΕλλάδαςScreenshot_1163

Screenshot_1164 Screenshot_1165 Screenshot_1166

πηγη aixmi-news.gr