Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που εκδηλώθηκαν σήμερα στο Αγρίνιο, δεκάδες εργαζόμενοι και συνδικαλιστές συμμετείχαν στο αγωνιστικό συλλαλητήριο που είχαν προγραμματίσει.

Έτσι λοιπόν, στην Πλατεία Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν μέλη του Π.Α.ΜΕ, αγροτικών συλλόγων, του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, της Επιτροπής Ειρήνης, του Εργατικού Κέντρου, εργαζόμενοι νοσοκομείων της περιοχής, φοιτητικοί σύλλογοι καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων της περιοχής.

Η φορολόγηση των αγροτών, οι ελλείψεις στα νοσοκομεία, η ανεργία, τα λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό καθώς και μία σειρά άλλων θεμάτων, οδήγησαν πολλούς να κατέβουν στους δρόμους.

Οι συνδικαλιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους, για την Πανελλαδική Γενική 24 απεργιακή κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί στις 12 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρο Κοτοπούλη, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο το πρωί της 5ης του ερχόμενου μήνα στην πλατεία Δημοκρατίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

http://sinidisi.gr/