Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡOPolice» της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, παρουσιάζει, μία από τις πιο απολαυστικές, «ζωντανές» και με καλό χιούμορ κωμωδίες των τελευταίων ετών, το «Ψέμα στο Ψέμα» του ANTHONY NEILSON.

Το έργο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:15, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης θα απονείμει τιμητικές πλακέτες στους δημιουργούς και συντελεστές τις θεατρικής ομάδας «ΘΕΑΤΡΟpolice» καθώς επίσης και στην επίσημη προσκεκλημένη την Αντιστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας κα.Τσιριγώτη Ζαχαρούλα.

Η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡOPolice» για τρίτη χρονιά δοκιμάζει τις ικανότητες της επιλέγοντας το «Ψέμα στο Ψέμα», ένα έργο που συνδυάζει μοναδικά την τρυφερότητα με το χαμόγελο και την συγκίνηση με το γέλιο, μέχρι δακρύων! Πρόκειται για μια εντελώς νέα πρόταση για την κωμωδία στα ελληνικά θεατρικά δεδομένα, που σκηνοθέτησε με μεράκι κι αγάπη, η Γιούλη Μαρούση.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το ηθικό δίδαγμα του έργου: «χίλιες φορές μια δυσάρεστη αλήθεια από το καλύτερο ψέμα»

Το έργο ξεκινά όταν δύο αστυνομικοί, δυο «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, έρχονται να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα ατυχές περιστατικό. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και διστάζουν να αποκαλύψουν τα δυσάρεστα νέα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, αλλά κάτι η καλοσύνη τους, κάτι το πνεύμα των ημερών… τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Και όπως συχνά συμβαίνει και στην αληθινή ζωή, εξωγενείς και αστάθμητοι παράγοντες και γεγονότα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να υπολογίσουμε… οδηγούν τους ήρωές μας σε μια σειρά φοβερών παρεξηγήσεων με άλλοτε συγκινητικά και άλλοτε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Συντελεστές:

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση

Σκηνικά: Βασίλης Ραμμόπουλος-Νίκος Βελτσίστας

Φωτισμοί-ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης

Επιμέλεια Κοστουμιών: Δήμητρα Γκούβα

Μουσική επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη

Βοηθός σκηνοθέτη: Δήμητρα Γκούβα

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος : Χριστιάνα Μπίμπα

Φωτογραφίες: Θύμιος Παπαγρίβας

Κομμώσεις: Έφη Μηλιώνη

Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη

Video: Χρήστος Μουρτζιάπης

Παίζουν: (με αλφαβητική σειρά)

ΓΚΑΡΣΟΝ ΚΟΝΕΡ: Βάσια Βλάχου

ΓΚΟΜΠΕΛ: Λάμπρος Κατσινούλας

ΤΖΟΝΑΘΑΝ: Θεόδωρος Ρεβύθης

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΟΝΕΡ: Θύμιος Παπαγρίβας

ΜΠΛΑΝΤ: Βασίλης Σβίγγος

ΣΑΝΤΥ: Νίκος Τσαρούχης

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ ΚΟΝΕΡ : Γιώργος Τσιτσέλης

ΓΚΡΟΝΥΑ: Ιωάννα Τσούνη

Πρεμιέρα: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, ώρα: 9.15 μ.μ.
Παραστάσεις: Πέμπτη 16 Ιουνίου και Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα: 9.15 μ.μ.

Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου

 

aixmi-news.gr