Με στόχο να ξεκινήσει θετικά στο πρώτο ματς που θα δώσει μπροστά στο κοινό της, η ομάδας μας θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή 22/11/2015 , ώρα 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ τον Αλκυών Δρεπάνου από το Ναύπλιο.
Το πρώτο δείγμα από τη νέα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ήταν θετικό στη Πάτρα, αφού η ήττα ήρθε μετά από πολύ καλή εμφάνιση και κρίθηκε στα επιπόλαια τελειώματα των παικτών μας. Το ματς με την ομάδα του Ναυπλίου είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει η ομάδα μας ακόμη καλύτερο πρόσωπο και να αρχίσει να χτίζει την παράδοση της παλιάς ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που έχανε πολύ δύσκολα στο Αγρίνιο ακόμη και από πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται με δυνατές προπονήσεις ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κάτι που δημιουργεί ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον κόουτς Συράκο και στον βοηθό του Ράϊκο Σπύρο.
Η πρεμιέρα λοιπόν θα γίνει μπροστά σε εκδηλωτικό κοινό μιας και αρκετός κόσμος αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες για να παρακολουθήσει και να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας μας να φτάσει στην νίκη.
Η αποστολή της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ θα ανακοινωθεί την Παρασκευή το βράδυ μετά την τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

 

http://proodeftiki2015.blogspot.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.