Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις  για την αναδιοργάνωσή τους

Συνεχίζουν τα μπλόκα τους οι Αιτωλοακαρνάνες αγρότες και η κλιμάκωσή των ενεργειών τους προσανατολίζεται στην συνένωση πιθανότατα των δύο μεγαλύτερων μπλόκων, αυτό του Κεφαλοβρύσου και του Ευήνου, κάτι ωστόσο που θα αποφασίζονταν χθες αργά το βράδυ.

Στις 9.30 χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των εκπροσώπων των δύο συγκεκριμένων μπλόκων, αλλά και αυτό της Ναυπάκτου για την λήψη της απόφασης για το ενδεχόμενο ενοποίησης τους!

Την ίδια ώρα αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλοβρύσου και ειδικότερα ο Κώστας Πουρνάρας επισήμανε σχετικά με την επίσκεψη των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου πως «τους αγρότες που πήγαν στο Μαξίμου δεν τους αναγνωρίζουμε. Είναι ξένο σώμα για μας. Είναι κινήσεις που κάνει η Κυβέρνηση από μόνη της, αφού μεταξύ των αγροτών που επισκέφτηκαν το Μαξίμου είναι και αγρότες – πολιτευτές που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Αγροτικού κόμματος που συνεργάστηκε με τους ΑΝ.ΕΛ στις εκλογές».   

Στο μπλόκο του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας ανέμεναν την χθεσινοβραδινή συνέλευση της Νίκαιας και σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσουν για να δουν τι θα πράξουν και πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Όπως όλα δείχνουν ο δρόμος θα κλείσει από τις 12 μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι. Στο μπλόκο του Μύτικα θα συνεχίσουν τον δίωρο αποκλεισμό, ως είθισται μεταξύ 12.00 και 2.00.

Στο Κεφαλόβρυσο ο δρόμος παραμένει επ’ αόριστον κλειστός, ωστόσο κατά την διάρκεια του 24ωρου, οι αγρότες ανοίγουν τον δρόμο για περίπου μία ώρα νωρίς το πρωί για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Στον Εύηνο ο δρόμος σήμερα θα κλείσει από τις 17:00 ‘εως τις 20:00 το απόγευμα.

http://sinidisi.gr/