Στις επαφές του 68χρονου, πιθανές διαφωνίες στον κοινωνικό του περίγυρο, πληροφορίες για σοβαρό διαπληκτισμό που είχε προ δυο – τριών περίπου μηνών και πολλά ακόμη στοιχεία επιχειρεί να συνδέσει η Ασφάλεια του Αγρινίου, ώστε να εξιχνιάσει τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου συνταξιούχου από την Παλαιοκαρυά που χθες βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή και συγκεκριμένα στο χωράφι του, πυροβολημένος από κυνηγετικό όπλο στον θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί κάτοικοι του χωριού, κάτοικοι του οικισμού Άγιος Γεώργιος, που βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο συνταξιούχος, έχουν περάσει από το Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου και έχουν δώσει μαρτυρικές καταθέσεις.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για προσαγωγές που έγιναν σήμερα, όμως τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο τα άτομα που προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθερα, χωρίς να αποκλείεται να κληθούν εκ νέου από την Αστυνομία, εφόσον προκύψουν κάποια νέα στοιχεία.

Η σχετική προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ η κηδεία του άτυχου άνδρα, τελέστηκε  σήμερα το μεσημέρι στο χωριό του, στον Ι.Ν.  Γενεσίου της Θεοτόκου, ενώ ακολούθησε η ταφή του στο νεκροταφείο του χωριού. Τραγικές φιγουρες η γυναίκα του και η κόρη του που ηταν εκεινη που μαζί με τον γαμπρό του τον βρήκαν νεκρο χθες. Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστη πλήθος κόσμου και κάτοικοι απο τα γειτονικά χωριά ενω στην ταφή, ακούστηκε το αγαπημένο δημοτικό τραγούδι του εκλιπόντος.

 

πηγη agriniopress.gr