Αρχική ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ Προσφορά αλληλεγγύης από το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου

Προσφορά αλληλεγγύης από το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου

Αυτοκινητιστές παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου

2 ραδιοταξίΧείρα βοηθείας από μέλη του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου που τους υποστηρίζει. Το σωματείο πιστό στο ραντεβού του και φέτος, προσέφερε μεγάλες ποσότητες τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι οποίες θα διανεμηθούν στα 6.000 άτομα, περίπου 2.111 οικογένειες που είναι ενταγμένα στην συγκεκριμένη Κοινωνική Δομή. Εκτός από την προσφορά του εν λόγω σωματείου, χθες το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύθηκε από την «Πανεμπορική Αγρινίου» με διάφορα τρόφιμα, ενώ έλαβε και 6.000 κονσέρβες από επιχείρηση της Χαλκίδας!

3 ραδιοταξίΟ Αντιπρόεδρος του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου Λεωνίδας Μάτας δήλωσε πως «όπως και παλιότερα, έτσι και φέτος στηρίζουμε την προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τις δυνάμεις που διαθέτουμε ως σωματείο. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας αυτή η την δύσκολη χρονική στιγμή που ζούμε στη χώρα μας και στην περιοχή. Αν όλοι μαζί βοηθήσουμε, θα περάσουμε ευκολότερα τις δυσκολίες και θα βγούμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί. Σαν σωματείο ευχόμαστε στον κόσμο χρόνια πολλά και καλές γιορτές»

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής επισήμανε πως «το Ραδιοταξί Αγρινίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσέφερε από το υστέρημα των μελών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για να τα διανείμουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι ενέργειες αυτές πρέπει να είναι παράδειγμα για τους συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει 2.111 οικογένειες και περισσότερα από 6.000 άτομα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε στον κόσμο της πόλης μας».

4 ραδιοταξί

ΠΗΓΗ  http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com