Προφυλακίστηκε η 22χρονη Κορίνθια και η 17χρονη συνεργός της από το Λουτράκι που την περασμένη εβδομάδα, δολοφόνησαν σε πεζόδρομο της Κορίνθου έναν 46χρονο επιχειρηματία.

Οι δυο τους υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως ο άτυχος 46χρονος απείλησε τις ζωές τους αν εκείνες δεν ενέδιδαν στις Eρωτικές τους ορέξεις.

Το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο 46χρονος 

«Το θύμα τους επιτέθηκε φραστικά, σωματικά, λεκτικά, Eρωτικά. Τις απείλησε με τη ζωή τους αν δεν ενέδιδαν στις Eρωτικές του ορέξεις και διαπίστωσαν τα κορίτσια, σύμφωνα με την κατάθεσή τους, ότι έφερε μαχαίρι στην πίσω τσέπη του παντελονιού του. Αντέδρασαν και η 22χρονη έβγαλε το κουζινομάχαιρο που είχε στην τσάντα της και το κάρφωσε στην καρδιά του», είπε στο protothema.gr ο συνήγορος υπεράσπισης της 17χρονης και της 22χρονης, Στέλιος Μάρκελλος.

Τι υποστήριξε η μητέρα του άτυχου επιχειρηματία

Η μητέρα του επιχειρηματία υποστηρίζει πως το μοιραίο βράδυ ο γιος της δεν κρατούσε μαχαίρι και πως απλώς προσπάθησε  να βγάλει από την τσέπη του τα τσιγάρα του.

«Τα κορίτσια δεν τα ήξερε, ούτε τον ήξεραν από ότι δήλωσαν κι αυτές. Πήγε να βγάλει τα τσιγάρα του δεν κρατούσε όπλο μαζί του», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr.

Η ίδια τόνισε πως ο γιος της: «Έπινε ποτό με φίλους του. Τον έχασαν για πέντε λεπτά γιατί βγήκε να πάρει ένα τηλέφωνο. Άκουσαν τα βογγητά, έτρεξαν έξω και τον είδαν».

protothema.gr