Η 12η συνεχομενη νίκη ηταν αρκετή για τους πράσινους του Θανου Ζάκκα ώστε να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές Β ΕΣΚΑ-Η.Η επιτυχία αυτή πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φίλους της ομάδας που υποδεχτηκαν τους πρωταθλητες στην είσοδο του Αντιρριου ενώ και ο χορηγός ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε καλωσόρισε τους πρωταθλητες στους φωτεινούς πίνακες της γεφυρας Ρίου-Αντιρριου κατα την επιστροφή από την Πάτρα
Το ματς με τον Πυρσό στο κλειστο γυμναστηριο Ροιτίκων ξεκίνησε ιδανικά για τους Αντιρριωτες με 0-13 αλλά η ζώνη των γηπεδούχων πολύ γρήγορα έφερε τον Πυρσό και πάλι κοντα στο σκορ.
Ο Φαέθων Γέφυρα αν και ισοφαρίστηκε δυο φορές ουδέποτε έχασε το προβαδισμα στο σκορ και η νίκη αν και αγχωτικη πανηγυρίστηκε σε ένα γήπεδο που για δεύτερη φορά μεσα σε μερικούς μήνες η ομάδα εξασφαλίζει άνοδο στις τοπικές κατηγορίες.
Τα 10λεπτα: 11-15, 26-33, 35- 46, 59-66.
Διαιτητες : Μακρόπουλος-Νερομυλιώτης
ΠΥΡΣΟΣ (Καλαντζής) Σταυρογιαννόπουλος 12 (1), Μπαμπούνης 9, Σκόνδρας , Ροδόπουλος 2, Καλαντζής 3, Σούλος 3, Αλεξανδρόπουλος 19 (1), Φραγκούλης , Λεβέντης, Δρακόπουλος Μαστροπέτρος 5, Μανίκας6.
ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Ζακκας) Σπανός , Κατσούδας 8 (1), Δελάρτας 16 (1), Κοκλας 13 (1), Παναγιωτόπουλος 9 (1), Καραχάλιος, Ιωάννου, Τσάμης, Τσιμπούκης 13 (1), Βρυώνης 7..
Το επόμενο ματς της 19/3 στο Αντίρριο με τον Πήγασο αποκτά χαρακτήρα φιέστας τίτλου.
nafpaktianews.gr