Στα σαλόνια της Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας τη νέα σεζόν 2016 – 2017 και τυπικά πλέον ο Παναμβρακικός Μπούκας, μετά και το σημερινό θετικό αποτέλεσμα στον Εμπεσό, στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στο σημερινό παιχνίδι οΙδομενέας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με δύο καλές φάσεις η μια σε ένα δυνατό σουτ του Μπιτσικώκου, απέκρουσε ο Ρόκκος και η δεύτερη στη γραμμή της μεγάλης περιοχής μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, ο Ρόκκος ανέτρεψε τον Λαγοπάτη Δ., αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα από το διαιτητή ο οποίος υπέδειξε φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναμβρακικός άλλαξε τον Τσιτσομήτσο και τη θέση πήρε ο Παπανίκος, έτσι έγινε πιο ουσιαστικός, κατάφερε να μπει στην περιοχή του Ιδομενέα, μία φορά με τον Δράκο η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ και στο 57΄ μετά από μπροστινή μπαλιά του Ζαβιτσάνου, αποδεκτής ο Φίλος, ο οποίος βγάζει έξυπνα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Μπεκατώρος Α., θα πλασάρει και θα διαμορφώσει και το τελικό 0-1.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν κακό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. ΟΙδομενέας απέδειξε ότι βρίσκεται άξια ψηλά στη βαθμολογία στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο και χτύπησε στα ίσα τον πρωταθλητή Παναμβρακικό.
Συνθέσεις:
Ιδομενέας: Βασιλόπουλος, Τρυφέρης Θ., Ζώης, Μανιφάβας(89΄Λαγοπάτης Ε.), Τύμπας, Κυτούγιας, Λαγοπα΄της Θ., Καρακασίδης(75΄Τσιάκαλος), Μπιτσικώκος(85 Πλάτανος), Τρυφέρης Κ., Λαγοπάτης Δ.,
Παναμβρακικός: Ρόκκος, Παππάς, Ζαβιτσάνος, Στάμος, Μπεκατώρος Σ., Κυρόσιμος, Μπεκατώρος Α.(Τσιάκαλος), Δράκος, Τσιτσομήτσος(46΄Παπανίκος), Φίλος(88΄Παπαλέξης), Μακρής.

 

πηγη e-maistros.gr