Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος ένας 42χρονος όταν μετά από έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, βρέθηκε να φέρει «τυφλό» τραύμα από σφαίρα, ενώ εντοπίστηκε να κατέχει και σφαίρες.
Το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, άνδρας της υπηρεσίας ασφάλειας του νοσοκομείου Πύργου, εντόπισε σε διάδρομο δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Όπως αντιλήφθηκε αυτές είχαν πέσει από την ολόσωμη φόρμα που φορούσε ο 42χρονος , ο οποίος νοσηλευόταν με τραύμα στην αριστερή παλάμη.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου μετέβησαν στο νοσοκομείο, παρέλαβαν τις σφαίρες και από την έρευνα που έκαναν εντόπισαν στην κατοχή του 42χρονου, ακόμα τέσσερις σφαίρες ίδιας μάρκας και διαμετρήματος.
Όπως διαπιστώθηκε και από τους γιατρούς το «τυφλό» τραύμα του 42χρονου προερχόταν από πυροβόλο όπλο και η σφαίρα βρισκόταν σφηνωμένη στην παλάμη του.
Ο 42χρονος αρνήθηκε να αναφέρει οτιδήποτε σχετικό με τον τραυματισμό του στους αστυνομικούς.

 

Πηγή

ilialive.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.