Τον Λουίς Σουάρες αποφάσισε να μιμηθεί ένας 58χρονος οδηγός τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Πύργο κατά τη διάρκεια ελέγχου της Τροχαίας για αλκοτέστ!

Στο Νοσοκομείο κατέληξε Αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, όταν κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου ο οδηγός, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης τον δάγκωσε, αφού νωρίτερα είχε εξυβρίσει και τον ίδιο και τον συνάδελφό του.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Πατρών στον Πύργο. Οι δυο αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, κατά τη διάρκεια περιπολίας, προσέγγισαν ένα σταθμευμένο όχημα, εντός του οποίου βρίσκονταν δυο άτομα. Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός, ήταν υπό την επήρεια μέθης και μάλιστα η μέτρηση με το αλκοολόμετρο έδειξε ότι το ποσοστό ξεπερνούσε κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 58χρονος οδηγός, όχι μόνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο, επαναληπτικό έλεγχο, αλλά άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς. Αφού συνελήφθη, κατά την προσαγωγή του, κι ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος της Αστυνομίας, επιχείρησε να επιτεθεί στον οδηγό, κι όταν δεν τα κατάφερε, γύρισε προς τον δεύτερο, που τον συνόδευε και τον δάγκωσε στο χέρι. Ο μαινόμενος και μεθυσμένος οδηγός κρατείται και σήμερα θα δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ ο αστυνομικός απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου μετά τη φροντίδα του τραύματος του από τους γιατρούς, αναχώρησε για το σπίτι του.

http://www.toxwni.gr/