Την περασμένη εβδομάδα, η Σάσα Ομπάμα έλαμψε διά της απουσίας της από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πατέρα της στο Σικάγο. Αυτή η ιστορική ομιλία, η οποία σηματοδότησε το τέλος της 8ετούς διαδρομής του Μπαράκ Ομπάμα στο κορυφαίο αξίωμα του Προέδρου της Αμερικής, τα είχε όλα: γέλιο, κλάμα και πολύ χειροκρότημα.

Ομως, πέρα από τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν τόσο στην εξέδρα όσο και τις κερκίδες, με τον Ομπάμα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την κόρη του Μαλία να ξεσπάει σε κλάματα, η βραδιά χαρακτηρίστηκε και από την απουσία της μικρής κόρης του Πρώτου Ζεύγους, της Σάσα Ομπάμα.

Στο twitter δημιουργήθηκε hashtag «πού είναι η Σάσα» με τους χρήστες να κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει η 15χρονη μέσα στον Λευκό Οίκο. Κάποιοι έγραφαν ότι η νεαρή θα μπορούσε να στήνει παγίδες στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ (όπως στην ταινία Home Alone).

Τελικά ο λόγος ήταν τόσο απλός: Είχε εξετάσεις στο σχολείο της την επόμενη μέρα, και δεν μπορούσε να κάνει απουσία.

Μετά τις εξετάσεις της, η 15χρονη Σάσα έκανε μια μικρή απόδραση σε παραλία του Μαϊάμι το απόγευμα του Σαββάτου, και οι παπαράτσι ήταν εκεί για να την απαθανατίσουν με το μαγιό της.

Η νεαρή ήταν πανέμορφη και εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Φυσικά, ήταν περιτριγυρισμένη από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών ντυμένους με απλά ρούχα, αλλά και από άνδρες της ασφάλειας του ξενοδοχείου.

Splash
Splash

 

Splash
Splash

 

Splash
Splash

 

Splash
Splash