Αρκετή δουλειά είχε η αστυνομία το περασμένο Σαββατοκύριακο με συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Στο Αγγελόκαστρο πιάστηκε, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού, ένας 24χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε κλέψει ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα μηχανάκι από την αυλή ενός σπιτιού στην ίδια περιοχή. Ο παθών έκανε καταγγελία στην αστυνομία η οποία, με την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, βρήκε τα κλοπιμαία μέσα σε μια αποθήκη όπου τα είχε κρύψει ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Για μεταφορά παράνομων μεταναστών συνελήφθη, από άνδρες της περιπολίας του Α.Τ. Μεσολογγίου, ένας 35χρονος Αλβανός ο οποίος, στο αυτοκίνητό του είχε δυο συμπατριώτες του οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη επίσης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου ένας 32χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές. Ο 32χρονος ήταν κάτοικος Αγρινίου, αλλά εντοπίστηκε στο Μεσολόγγι.

Τέλος, συνελήφθη ένας 28χρονος από το Ευηνοχώρι, διότι σε έλεγχο που έκανε η τροχαία Μεσολογγίου στο αυτοκίνητό του βρήκε μικροποσότητα χασίς, ενώ η έρευνα που έγινε αργότερα στο σπίτι του αποκάλυψε και μια ποσότητα υπνωτικών χαπιών χωρίς ιατρική συνταγή. Επίσης κατασχέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια είχε λήξει.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

http://www.aixmi-news.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.