Σε φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων ο Αμβρακικός Λουτρού νίκησε τον ΠΑΟΚ Καλυβίων με σκόρ 2-0.

Η ομάδα του Λ.Ζαχαράτου αν και παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες για τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο,αλλά δύο αμυντικά λάθη έδωσαν δύο “ευκολα” γκόλ στην γηπεδούχο ομάδα.

Συγκεκριμένα στο 36′ ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια των αμυντικών,η μπάλα έφτασε στον Καρακώστα που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκόρ.

Απο το σημείο αυτό και μετά η γηπεδούχος ομάδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 42′ σε μια αντεπίθεση απο δεξιά και σέντα στην περιοχή ο Καρακώστας βρέθηκε μόνος του απέναντι απο τον Ανδριόπουλο και με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά.

 

Ο ΠΑΟΚ και πάλι ξεκίνησε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο πιέζοντας να πετύχει νωρίς κάποιο γκόλ αλλά ήταν άτυχος στο 57′ οταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπιτσικώκου η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και απομακρύνθηκε απο τους αμυντικούς.

Ακόμη μια καλή στιγμή είχε ο ΠΑΟΚ στο 73′ όταν ο Ντόβρος μέσα απο την μικρή περιοχή με διπλή προσπάθεια απέτυχε να σκοράρει..

Απο το σημείο αυτό και μετά,και σε συνδυασμό με τις αλαγές η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκόλ.

Αμβρακικός Λουτρού( Ηρακλής Στασινός) Στασινός,Σαλμάς,Νίκας,Θ.Τσιλίκης,Κ.Τσιλίκης,Αλπέτζος,Γόγα,Παγώνης,Μακρυπίδης,

Αυγέρης,Καρακώστας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:

Καραούλης,Σταμούλης,Στάθης Θώδης,Στέλιος Θώδης,Σαφάκας,Α.Τσιλίκης,Καραδήμας.

ΠΑΟΚ Καλυβίων(Λεωνίδας Ζαχαράτος) Ανδριόπουλος,Αριστόπουλος,Κοκοσούλας,Ν.Μυλωνάς,Νταλαπέρας,Μπιτσικώκος,

Οικονόμου,Τσάμης,Παπαδόπουλος,Τασούλης,Μυγδάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πύθουλας,Ντόβρος,Ε.Καραλής,Βλαχοδήμος,Κ.Στρατόπουλος,Διονυσάτος,Γ.Καρασάββας.