Η βίλα αξίας 2 εκατ. ευρώ που είχε αγοράσει ο Παντελής Παντελίδης από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, έχει αποτελέσει την αιτία να ψυχρανθούν οι σχέσεις της οικογένειας του τραγουδιστή με την πλευρά του επιχειρηματία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο Μπερτάκης είχε πολύ καλές σχέσεις με τον τραγουδιστή, καθώς ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε πριν από κάποια χρόνια και τον προώθησε. Ο Παντελίδης αποφάσισε να αγοράσει τη βίλα του επιχειρηματία στη Βούλα και του έδωσε προκαταβολή μεγαλύτερη του 1 εκατ. ευρώ, με σκοπό να έδινε στη συνέχεια τα υπόλοιπα χρήματα.

Τα σενάρια που ακούγονται για τη διαχείριση του θέματος από πλευράς του επιχειρηματία. Η πρώτη πως η οικογένεια του Παντελίδη ζήτησε από τον Μπερτάκη να φύγει από το σπίτι, κάτι που ο ίδιος το έκανε μη θέλοντας να δώσει συνέχεια, ενώ η δεύτερη πως ο Μπερτάκης επιχείρησε να συζητήσει διακριτικά τους σκοπούς της οικογένειας για τη βίλα. Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να πάρει πίσω το σπίτι, εξηγώντας στην οικογένεια πως έχασε πολλά χρήματα από την ακύρωση των συναυλιών, χωρίς ωστόσο να πάρει θετική απάντηση από την οικογένεια.

Η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη είχε υποστεί ισχυρό σοκ από το δυστύχημα, γεγονός που δεν της επέτρεπε να καταθέσει στις Αρχές. Στην κατάθεση που έκανε, τελικά, η κοπέλα ξεκαθάρισε πως οδηγός ήταν ο Παντελίδης. Στην ερώτηση των αστυνομικών αν θυμάται τον τραγουδιστή να πίνει  στο σπίτι που βρίσκονταν πριν από το μοιραίο δυστύχημα, η Αρναούτη απάντηση πως βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο με τη Φρόσω Κυριακού και, έτσι, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.

Η Αρναούτη νοσηλεύεται ακόμα στον Ευαγγελισμό και ήθελε να πάρει εξιτήριο πριν από το Πάσχα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.