-Αλλαγές στις στάσεις στο κέντρο της πόλης
-Στόχος η λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.
-Mini bus θα μεταφέρει δωρεάν τους πολίτες.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες και η μεταστέγαση του σταθμού του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας στο ΣΚΑ.  Στην κάμερα του Nafpaktia news.gr μίλησε ο Παναγιώτης Κονίδας εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα συγκοινωνιών και ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας Νίκος Κοτρώνης.

Και οι δύο τόνισαν πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ΚΤΕΛ και Δήμου Ναυπακτίας  , με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Προς αυτό βέβαια θα είναι καθοριστική η συμβολή του ΚΤΕΛ που θα μεταφέρει τους πολίτες με mini-bus από το κέντρο προς το σταθμό και το αντίθετο δωρεάν με δρομολόγια που θα συμπίπτουν  με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για να μπορούν να αποβιβάζονται και να επιβιβάζονται εύκολα οι πολίτες. Επίσης έξω από το νέο σταθμό θα υπάρχει πιάτσα ταξί,ενώ όπως σημείωσε ο κ. Κονίδας στη γέφυρα του ΣΚΑ θα τοποθετηθεί φανάρι καθώς και θα γίνουν όσες άλλες παρεμβάσεις χρειαστούν.Αξίζει σημειωθεί πως κανένα υπεραστικό λεωφορείο δεν θα κάνει στάση για επιβίβαση στο κέντρο της πόλης καθώς θα παραλαμβάνει επιβάτες μόνο από το νέο σταθμό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις στάσεις  της Ναυπάκτου με στόχο την λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Ο κ. Κοτρώνης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παράλληλης  μεταστέγασης με το ΚΤΕΛ Φωκίδας στο νέο σταθμό,αλλά αποκάλυψε συγχρόνως και συνεργασίες με άλλα ΚΤΕΛ.

 

Ειδήσεις Ναυπακτίας | Desktop