Με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, αλλά και με ένα όπλο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 51χρονος ημεδαπός, σε θαμνώδη περιοχή στο Λαγανά Ζακύνθου.

Αρκετό καιρό η Ασφάλεια Ζακύνθου παρακολουθεί διακριτικά τον 40χρονο αλλοδαπό και αποφάσισαν να δράσουν σήμερα, κατά την διάρκεια συναλλαγής με τον 51χρονο ημεδαπό.

Κατά την σύλληψή τους βρέθηκαν πάνω στον 40χρονο Αλβανό 27,5 γραμμάρια ηρωίνης, κατανεμημένα σε 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 5 γραμμαρίων και σε 3 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 2,5 γραμμαρίων. Ακόμα, βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 1,6 γραμμάρια κάνναβης, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πτυσσόμενα στιλέτα με λάμα μήκους 8 εκατοστών, δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 60 ευρώ.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 51χρονου ημεδαπού επίσης στην περιοχή του Λαγανά, βρέθηκε νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 3,5 γραμμαρίων, 60 ναρκωτικά χάπια Ζανάξ, 30 χάπια λεξοτανίλ και 10 χάπια υπνοστεντόν. Ακόμη βρέθηκε μια ηλεκτρική ζυγαριά ασφαλείας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και δέκα φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.