Στις αρχές του 2016 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το έργο «Ανέγερση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αστακού»(κλειστό γυμναστήριο).
Η κατασκευή του έργου προχωρήσε ικανοποιητικά, όμως όπως συνέβη με τα περισσότερα έργα υποδομή που κατασκευάζονται στη χώρα, η επιβολή των capital controls έφερε καθυστερήσεις έτσι πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου έδωσε παράταση στον ανάδοχο του έργου για την ολοκλήρωση των εργασιών. Επισήμως είναι η νέα προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου είναι στις 31.01.2016 και μένει να δούμε αν αρκεί…
Η κατασκευή του αθλητικού συγκροτήματος στον Αστακό αναμένεται να αποτελέσει το σημαντικότερο κέντρο αθλητικής δραστηριότητας στην περιοχή και ταυτόχρονα ο Αίολος Αστακού που ανέβηκε στη Β΄Εθνική του μπάσκετ θα μπορεί να αγωνίζεται πλέον σε ένα καινούργιο κλειστό γήπεδο στην έδρα του και όχι στη Βόνιτσα.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.