Αρχική ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ Στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ο Προκόπης Παυλόπουλος

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση, και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», σας ευχαριστούμε θερμότατα για την υψίστη τιμή που μας κάνατε να επισκεφθείτε την Έδρα του Εργαστηρίου μας εδώ στο Μεσολόγγι, την πόλη της Θυσίας και των μεγάλων Ιδεωδών, την πόλη όπου κερδήθηκε η Ελευθερία και η Αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

Είμαστε ευγνώμονες για το ενδιαφέρον που επιδείξατε, την προσωπική σας ευαισθησία προς τους νέους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι χαιρετήσατε τους εκπαιδευόμενους νέους μας και συνομιλήσατε μαζί τους.

Αποτελεί μεγάλη ηθική ενίσχυση η παρουσία σας στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Το μεγάλο ενδιαφέρον σας δίνει σε όλους μας την ελπίδα ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα του Εργαστηρίου μας, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα με δύναμη, αγάπη και σεβασμό να υπηρετούμε τα παιδιά με νοητική υστέρηση, αυτισμό και συνοδές αναπηρίες του Νομού Αιτωλ/νίας που εκπαιδεύονται εντελώς δωρεάν.

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε

Σας ευχαριστούμε θερμότατα για άλλη μία φορά εκ μέρους όλων των κυριών του Διοικητικού συμβουλίου, των νέων, των οικογενειών τους των εργαζομένων, των εθελοντών και σας διαβεβαιώνουμε ότι η επίσκεψή σας προσέδωσε κύρος στο Φορέα μας και μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά σε ουσιαστικό και σε συμβολικό επίπεδο.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και οικογενειακή Ευτυχία. Σας εκφράζουμε ευχές μέσα από την καρδιά μας για Επιτυχία στο ύψιστο έργο σας που αφορά την Ευημερία των Ελλήνων και της Χώρας μας, της αγαπημένης μας Ελλάδας.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 http://sinidisi.gr/