Μια ξεχωριστή γιορτή η φετινή για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας , που θα πραγματοποιηθεί στο EMILEON SPORT CENTER την τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 19.00 λόγω των 90 χρόνων απο την ίδρυση της ιστορικής ομάδας του Παναιτωλικού. Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΣΑ για να τιμήσει το μεγάλο σύλλογο που συμπληρώνει 90 χρόνια και τιμά την Αιτωλοακαρνανία στο πρωτάθλημα της Super League.Στην γιορτή θα τιμηθούν οι περσινοί πρωταθλητές των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ,καθώς παράγοντες, διαιτητές, προπονητές και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην ετήσια εκδήλωση της Ενώσεώς μας, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 και ώρα 19:00, στο EMILEONSPORTCENTER(Δοκίμι Αγρινίου), σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, με αφορμή τα 90χρονα από την ίδρυσή του, θα λάβουν χώρα και οι παρακάτω εκδηλώσεις – απονομές:

 1. Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

                 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

                  Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:         ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.

 1. Στο σωματείο ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2014-2015 και νικητή του SUPERCUP, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.
 2. Στα σωματεία ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (υπερπρωταθλητές)ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2014-2015, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
 3. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (υπερπρωταθλητής) και ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, πρωταθλητή του ομίλου του στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2014-2015, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.
 4. Στο σωματείο ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ, νικητή του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί μία πλακέτα.
 5. Θα τιμηθεί ο πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ.ΦΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ, με αφορμή τα 90χρονα από την ίδρυση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
 6. Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.
 7. Θα τιμηθεί το 1ο  ΕΠΑΛ Αγρινίου, πρωταθλητής Ελλάδος στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων.
 8. Θα τιμηθούν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.
 9. Θα τιμηθεί η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2014-2015 όπως αυτή βγήκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών, καθώς και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
 10. ‘Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
 11. ‘Ενα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη νέα περίοδο.
 12. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.-