Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κατούνας «Αρχαία Mεδεών» και  ο πολιτιστικός σύλλογος Κομποτής «Η Τοριβία», καλούν όλους τους Κατοίκους, τους συλλόγους και τους φορείς καθώς επίσης  και την συμπολίτευση και αντιπολίτευση να είναι σύσσωμοι στη διαμαρτυρία για την παραμονή του Αστυνομικού τμήματος της Κατούνας.  Όλοι να δώσουμε το βροντερό παρόν ….
    Με αφορμή το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος της Κατούνας και ζητούμε την διατήρηση και ενίσχυσή του.
  Με την κατάργηση του Τμήματος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι πλήττεται βάναυσα το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών στην καθημερινότητά τους.           Γι’ αυτό εκφράζουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους, την αγανάκτησή τους αλλά και συν τοις άλλοις, η τοπική οικονομία θα υποστεί μεγάλο πλήγμα, διότι, η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος θα επιφέρει ένα «ντόμινο» αποχωρήσεων υπηρεσιών που έχουν απομείνει στην περιοχή μας.
    Η Δημοτική ενότητα Μεδεώνος έχει δεχτεί απανωτά χτυπήματα με κατάργηση υπηρεσιών και δεν μπορεί να υποστεί κάτι ανάλογο με το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας που βρίσκεται σε μια περιοχή με πολλά και δυσανάλογα προβλήματα.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: 
Πολιτιστικός σύλλογος Κατούνας «Αρχαία Mεδεών»
Πολιτιστικός σύλλογος Κομποτής «Η Τοριβία» 
http://xiromeronews.blogspot.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.