*Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για υπεξαίρεση στην Πατρα

Συνελήφθησαν, χθες (1-4-2016) νωρίς το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 53 και 46 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση.
Ειδικότερα οι δυο δράστες, ως υπεύθυνοι ιδιωτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Πατρα, παρέλαβαν αυτοκίνητο 31χρονης ημεδαπής προκειμένου φυλάξουν αυτό για μικρό χρονικό διάστημα έναντι αμοιβής.
Κατά τη μετάβαση της ιδιοκτήτριας για την παραλαβή του αυτοκινήτου, αυτό δεν βρέθηκε στο χώρο στάθμευσης με αποτέλεσμα η παθούσα να καταγγείλει το περιστατικό και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή να μεταβούν άμεσα στο ιδιωτικό παρκιν και να συλλάβουν τους δυο ημεδαπούς.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

*Συνελήφθη 55χρονη στην Πάτρα

Σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή μεγαλύτερη των 12 ετών
Συνελήφθη, σήμερα (1-4-2016) το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 55 ετών σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών με τις οποίες τις είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών και τεσσάρων μηνών για φοροδιαφυγή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.