Διαδοχικές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα πραγματοποιήθηκαν σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά, κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικότερα οι υποθέσεις αφορούσαν :

  • τις συλλήψεις δύο ημεδαπών, το βράδυ της Πέμπτης (19-05-2016)  στη Λευκάδα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, ενός 50χρονου και ενός 24χρονου στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
  • τις συλλήψεις δύο ημεδαπών, την Παρασκευή (20-05-2016) στη Ζάκυνθο ενός 19χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβη και ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου με κάνναβη και ενός 30χρονου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση.
  • τη σύλληψη 22χρονου ημεδαπού, τις πρώτες πρωινές ώρες το Σάββατο (21-05-2016), στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του  Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου, για κατοχή (15) ναρκωτικών χαπιών και για αντίσταση κατά τη διάρκεια της σύλληψης.
  • τις συλλήψεις δύο υπηκόων Αλβανίας, την Κυριακή (22-05-2015) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας ενός 57χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης και ενός 55χρονου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), για εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση.  

Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.