Οι δράστες παραβίαζαν παράθυρα αυτοκινήτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις

Συνελήφθησαν, χθες (27-10-2015) το μεσημέρι, στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί ηλικίας 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες (27-10-2015) το μεσημέρι, στο Πύργο, έσπασαν τα τζάμια από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά από το εσωτερικό τους

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι οι δράστες με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει προχθές (26-10-2015) ακόμη τρείς κλοπές σε αυτοκίνητα, στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.