Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, πέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 22, 21, 35 και 20 ετών και για μία 21χρονη ημεδαπή, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν χθες (11-04-2016) το απόγευμα και το βράδυ, στην Πρέβεζα, στα Ιωάννινα και στην Ηγουμενίτσα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, συνελήφθησαν στην Πρέβεζα, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 22, 21 και 21 ετών, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας (scunk), βάρους (4,9) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (5,3) γραμμαρίων και (9,5) ναρκωτικά χάπια.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.