Συνελήφθη, σήμερα (10-5-2016) το απόγευμα, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για εμπορία, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 27χρονος κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, στην Πάτρα, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία τον εντόπισαν να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία μόλις στάθμευσε, τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.
Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στον 27χρονο έμπορο ναρκωτικών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
•       Στη δεξιά τσέπη του μπουφάν του, μια αυτοσχέδια συσκευασία κοκαΐνης, βάρους 63, 5 γραμμαρίων.
•       Στην αριστερή τσέπη του μπουφάν του, μια αυτοσχέδια συσκευασία κοκαΐνης, βάρους 141,5 γραμμαρίων.
•       Στη δεξιά τσέπη του παντελονιού του, μια αυτοσχέδια συσκευασία κοκαΐνης βάρους 141,5 γραμμαρίων.
Το συνολικό βάρος κοκαΐνης που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 346,5 γραμμάρια, ενώ και στις τρεις συσκευασίες τα ναρκωτικά ήταν τυλιγμένα με μονωτική ταινία.
Επίσης στη κατοχή του 27χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim και μικρό χρηματικό πόσο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 27χρονου αλλοδαπού στην Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.
Παράλληλα κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ η συνολική χρηματική αξία της κοκαΐνης που βρέθηκε ξεπερνά τις 27.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου από προηγούμενη υπόθεση έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για ληστεία, θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.