Ο δράστης μαζί με τρεις ακόμα ομοεθνείς του που αναζητούνται προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σωματικές βλάβες σε 48χρονο ημεδαπό με μεταλλικό γεωργικό εργαλείο

Συνελήφθη, σήμερα (1-9-2015), νωρίς το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας Αιγίου – Ακράτας, ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοχρησία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απειλή.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν τρεις ομοεθνής συνεργοί του οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, χθες (31-8-2015) αργά το βράδυ, στο Αίγιο, οι τέσσερις δράστες  εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφού κατανάλωσαν αλκοόλ διαπληκτίστηκαν σχετικά με την πληρωμή των ποτών που κατανάλωσαν με τον 53χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος και τον 48χρονο αδερφό του.

Στη συνέχεια, ενεργώντας από κοινού προκάλεσαν με γεωργικό μεταλλικό αντικείμενο τραυματισμό του 48χρονου, φθορές στο κατάστημα αξίας (2.000) ευρώ και αφού απείλησαν τους παθόντες τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της μεικτής περιπολίας Αιγίου – Ακράτας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα, τον 24χρονο στο Αίγιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.