Εκριζώθηκαν και κατασχεθήκαν (10) δενδρύλλια κάνναβης και (84) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας

Συνελήφθη, σήμερα (8-10-2015) το πρωί, σε χωριό της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της κατοχής – διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (84) γραμμαρίων και συνέλαβαν τον 54χρονο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν (10) δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του οικοπέδου και καλλιεργούσε ο 54χρονος, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα (3) μέτρα.
Ο δράστης είχε διαμορφώσει κοντά στην οικία του, ειδικό χώρο (αυτοσχέδιο θερμοκήπιο) δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων και ταυτόχρονα την απόκρυψη τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.