Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην συμβολή των οδών Ρίτσου και Μπότσαρη μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων.

geg-troxaio-ritsou2Συγκεκριμένα  ΙΧ κόκκινο Fiat , στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και που κινούνταν επί της οδού Ρίτσου συγκρούστηκε με ένα ασημί Skoda το οποίο κινούνταν επί της οδού Μπότσαρη, με τρεις επιβαίνοντες εκ των οποίων ένα νήπιο τεσσάρων ετών περίπου. Η σύγκρουση ήταν τέτοια που το κόκκινο Fiat εκτράπηκε και  ανατράπηκε στην Ρίτσου, λίγο μετά την διασταύρωση.

geg-troxaio-ritsou3Ευτυχώς όμως οι επιβαίνοντες των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Συγκεκριμένα με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου οι δύο επιβάτες του κόκκινου ΙΧ , ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το νήπιο που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, ο οδηγός του οποίου φαίνεται πως φέρει και την ευθύνη του τροχαίου.

geg-troxaio-ritsou4Στο σημείo έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας για να ερευνήσουν τα αίτια του ατυxήματος και της Π.Υ. Αγρινίου, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  παρέλαβαν τους ελαφρά τραυματίες.

 

http://www.agriniopress.gr/