Τελευταίες προετοιμασίες πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο γήπεδο Καλυβίων από συνεργείο του τομέα Πρασίνου του δήμου Αγρινίου, εν΄όψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ Καλυβίων με την ομάδα της Δόξας Καινουρίου, που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα έγιναν εργασίες κουρέματος του χλοοτάπητα και κοπή χόρτων εντός και πέριξ του γηπέδου, ενώ αναμένονταν από τους υπεύθυνους του γηπέδου να τοποθετηθούν σε κάποια σημεία της περίφραξης, κομμάτια συρμάτινου πλέγματος για λόγους ασφαλείας.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί νέος πάγκος για τις ανάγκες των παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας, καθώς και για το νοσηλευτή αγώνα.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και στα αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, όπου θα βαφτούν και θα φρεσκαριστούν, θα τοποθετηθούν τζάμια ενώ θα δημιουργηθεί πλαϊνή είσοδος για να εισέρχονται μόνο οι αθλητές και οι υπεύθυνοι παράγοντες των αγώνων.

Τέλος καθαρισμοί χορταριών, μπάζων και απομάκρυνση σκουπιδιών θα γίνουν και στον περιβάλλοντα χώρο εκτός του γηπέδου, ενώ θα υπάρχει αριστερά από την κεντρική είσοδο και παρκινγκ για τα οχήματα των θεατών.

 

http://www.kalyvia.gr/