Ένα σημαντικό έργο με πολλαπλά οφέλη για το δήμο Αμφιλοχίας, είναι το έργοΑντλησοταμίευσης που προβλέπεται να υλοποιηθεί από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην τοπική κοινότητα Αλευράδας του Δήμου Αμφιλοχίας.

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα του Δημαρχείου Αμφιλοχίας, με σκοπό την ενημέρωση πολιτών και φορέων, για τα οφέλη του έργου στην Τοπική Κοινωνία, στο Περιβάλλον, στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Αγορά Ενέργειας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήσης, ο οποίος τόνισε την σημασία που έχουν για τη χώρα συνολικά τέτοιες επενδύσεις και πως το κράτος θα πρέπει να αφυπνιστεί και να μη λειτουργεί ως τροχοπέδη σε έργα που τονώνουν την Εθνική Οικονομία.

Τα οφέλη για το Δήμο Αμφιλοχίας από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, σημείωσε ο κ. Κοιμήσης, είναι σημαντικά και πρόσθεσε πως τα οικονομικά έσοδα για το Δήμο Αμφιλοχίας από τις ΑΠΕ ανέρχονται στα 2.000.000 € το χρόνο, όταν τα έσοδα από τη ΣΑΤΑ είναι 140.00€. Στη συνέχεια το λόγο πήραν η κ. Π. Τσικνάκου και ο κ.Ν. Κριεζής εκπρόσωποι της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ οι οποίοι μίλησαν για το σκοπό, τη φιλοσοφία του Σχεφιασμού, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οφέλη, το χρονοδιάγραμμα και το στρατηγικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης επένδυσης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και στο τέλος της ενημέρωσης υπήρξε δυνατότητα συμμετοχής του κοινού με ερωτήσεις και διάλογο.

http://e-maistros.gr/

terna-energeiaki-amfiloxiaterna-energeiaki-amfiloxia.jpg1terna-energeiaki-amfiloxia.jpg2terna-energeiaki-amfiloxia.jpg3terna-energeiaki-amfiloxia.jpg4terna-energeiaki-amfiloxia.jpg5terna-energeiaki-amfiloxia.jpg6terna-energeiaki-amfiloxia.jpg7terna-energeiaki-amfiloxia.jpg8terna-energeiaki-amfiloxia.jpg9terna-energeiaki-amfiloxia.jpg10terna-energeiaki-amfiloxia.jpg11terna-energeiaki-amfiloxia.jpg12terna-energeiaki-amfiloxia.jpg13terna-energeiaki-amfiloxia.jpg14terna-energeiaki-amfiloxia.jpg15terna-energeiaki-amfiloxia.jpg16terna-energeiaki-amfiloxia.jpg17terna-energeiaki-amfiloxia.jpg18terna-energeiaki-amfiloxia.jpg19