Η ήπια χιονόπτωση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, το έστρωσε στα πεδινά του δήμου Αμφιλοχίας μέχρι και τον Κάμπο Αμπελακίου. Στα πιο ορεινά και ιδιαίτερα από τη Μαλεσιάδα και πάνω υπάρχει παντού πυκνό χιόνι. Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε όλο τον ορεινό Βάλτο, αλλά και στα πεδινά, όπου υπάρχει μετακίνηση μαθητών που λόγω του πάγου στους δρόμους δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση τους.

Κλειστά παραμένουν Γυμνάσιο Λουτρού – Αμφιλοχίας και Λύκεια Αμφιλοχίας. Λειτουργούν μόνο σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Αμφιλοχία, Στάνο και Σπάρτο. Κλειστή για αρκετή ώρα λόγω πάγου έμεινε η ΕΟ Αμφιλοχίας Βόνιτσας στο Σπάρτο και στα Παλιάμπελα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς γιατί πολλοί δρόμοι έχουν παγώσει.

Παγωμένα σημεία ακόμη και στην εθνική οδό, πάγος υπάρχει αυτή τη στιγμή στις γέφυρες «Λέκκα», «Μποτώκου», «Αγγέλω». Οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε ετοιμότητα καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.

xioni_loutro_amfiloxia-2xioni_loutro_amfiloxia-3xioni_loutro_amfiloxia-4xioni_loutro_amfiloxia-5xioni_loutro_amfiloxia-6xioni_loutro_amfiloxia-7xioni_loutro_amfiloxia-8xioni_loutro_amfiloxia-9xioni_loutro_amfiloxia-10xioni_loutro_amfiloxia-11