Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 θέλει να γίνει η Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Η παρουσίαση της υποψηφιότητας, θα γίνει από τον δήμαρχο Νίκο Καραπάνο την προσεχή Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Μεσολογγίου αναφέρει σχετικά:

«Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, η πόλη του Ελευθερίας, της Θυσίας και των Ιδεών, διεκδικεί με αξιώσεις το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021. Σε αυτή την προσπάθεια, θεωρούμε ότι η παρουσία και υποστήριξή σας είναι πολύτιμη, δίνοντάς μας τη δύναμη για να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Για το λόγο αυτό, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας «Μεσολόγγι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021», η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.»

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.