Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη της Ζέτας Μακρυπούλια..Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, επισκέφτηκε την Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστήριου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  η ηθοποιός Ζέτα  Μακρυπούλια. Την υποδέχθηκε η κ. Διονυσία Σαμαντά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η ηθοποιός  ξεναγήθηκε  στους χώρους της Β΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας, συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους νέους , θαύμασε τα εργοτεχνήματά τους και εξέφρασε την έκπληξή της για το σιωπηρό, ανθρωπιστικό και ουσιαστικό έργο που επιτελείται στην ιδιαίτερή της πατρίδα.
Οι εκπαιδευόμενοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι και της χάρισαν ένα δωράκι φτιαγμένο από τα χέρια τους.  Η Πρόεδρος,  του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε την κ. Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί παρά την πίεση των υποχρεώσεών της, κατά την τετραήμερη παραμονή της  στην πόλη μας για την θεατρική παράσταση που έδωσε, θέλησε να δει από κοντά το έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Η ιδιαίτερα ζεστή, εγκάρδια, ανθρώπινη και ολιγόωρη φιλοξενία έκλεισε με την επίσκεψη της στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης- Οικοτροφείο του Εργαστηρίου.
http://potamoulanews.blogspot.gr/