Σας παρουσιάζουμε το προτεινόμενο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, το οποίο θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 19.1.2016.
Μελετώντας το και συγκρίνοντας το με το πρόσφατα απορριφθέν Τεχνικό Πρόγραμμα εντοπίζουμε τα εξής:

  • Το απορριφθέν Τεχνικό Πρόγραμμα περιείχε 26 εγγραφές ύψους 215.800 €, ενώ το νέο προτεινόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα περιέχει 29 εγγραφές ύψους 223.110 €.
  • Στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα περιέχονται 24 εγγραφές που είναι ακριβώς οι ίδιες που υπήρχαν και στο απορριφθέν.
  • Περιέχονται 5 νέες εγγραφές που δεν υπήρχαν στο απορριφθέν.
  • Έχουν σβηστεί 2 εγγραφές που υπήρχαν στο απορριφθέν.
  • Για τον Μύτικα και το λιμάνι του οι εγγραφές από 4 ύψους 15.995 € που ήταν στο απορριφθέν, αυξήθηκαν σε 7 ύψους 23.135 €, με ποιο σημαντικές νέες εγγραφές κατά την γνώμη μας, αυτή που αφορά τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης λιμένα Μύτικα και την εγγραφή για τοποθέτηση βυθιζόμενων κολωνακίων με λουκέτο, ώστε να αποτρέπεται η χωρίς άδεια είσοδος και το παράνομο παρκάρισμα στο λιμάνι του Μύτικα. Εξακολουθούμε να έχουμε ενστάσεις για το συνολικό ποσό που αφορά τον Μύτικα. Κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΓΝΩΜΗ ο Μύτικας δικαιούται αναλογικά το λιγότερο ένα ποσό της τάξης των 50.000 € από τα 223.110 €.

Τώρα αν θέλετε να κάνουμε μία πρόβλεψη αν θα περάσει αυτή τη φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα, θα σας πούμε ότι ειλικρινά δεν ξέρουμε. Το μόνο σίγουρο που έχουμε δεδομένο είναι ότι 24 στις 26 εγγραφές από το απορριφθέν είναι οι ίδιες και οι ενστάσεις και τα παράπονα από αυτούς που καταψήφισαν ήταν και σοβαρές και σε έντονο ύφος στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., αν αυτά μπορεί να σημαίνουν κάτι για την τύχη του την προσεχή Τρίτη.

 

http://mytikaspress.blogspot.gr/