Η ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί μια πρωτότυπη δράση το Σάββατο 12/12/2015 και ώρα 11:30, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Παλαιά σφαγεία). Φέτος, για πρώτη φορά θα στολιστεί  ένα διαφορετικό δέντρο. Ένα δέντρο αγάπης, ένα δέντρο με… ΓΑΛΑ!!! Ελάτε και εσείς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μαζί με τα παιδιά σας για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά θα παίξουν μουσικοκινητικά παιχνίδια συμμετέχοντας στο στολισμό του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗ»..
Το γάλα θα διανεμηθεί μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα παιδιά των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
«Ο εθελοντισμός αποτελεί αίτημα και ανάγκη των καιρών μας. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Με τον εθελοντισμό δημιουργείς ένα κόσμο καλύτερο, ένα κόσμο γεμάτο χαμόγελο, ένα κόσμο με αγάπη και ευτυχία. Το δικό σας κουτί με γάλα θα ψηλώσει το Δέντρο της Αγάπης.
Η Ακτίνα Εθελοντισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σας εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστας Καλαντζής.

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.