Τραγωδία στη Μυτιλήνη τις πρώτες πρωινές  ώρες της  Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου.   Ι.Χ. αυτοκίνητο έκανε βουτιά στην προκυμαία Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο από τους πέντε επιβάτες.

Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία Μυτιλήνης , λίγα μέτρα από το Παλαιό Δημαρχείο στο ύψος του καφέ «Πανελλήνιον».

Συγκεκριμένα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από το λιμάνι της Μυτιλήνης  προς το Παλαιό Δημαρχείο για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας , χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε μέσα στη θάλασσα δίπλα στο ψαροκάικο που ήταν αραγμένο. Οι τρεις επιβάτες κατόρθωσαν με τη βοήθεια των ατόμων που ήταν στο ψαροκάικο και μεταναστών να βγουν  πριν βυθιστεί εντελώς το αμάξι.  Τα υπόλοιπα δύο άτομα δυστυχώς δεν πρόλαβαν… βρήκαν τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  τα θύματα (άνδρας και γυναίκα)  είναι νεαρής ηλικίας (15 και 16 ετών αντίστοιχα).

Οι  υπόλοιπο τρεις επιβάτες του οχήματος νοσηλεύονται  τραυματισμένοι και σοκαρισμένοι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα τρία από τα 5 άτομα πoυ επέβαιναν στο όχημα είναι αδέλφια και κατάγονται από την Αγιάσο Λέσβου.
Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος  αναμένεται να διερευνηθούν τις επόμενες ημέρες.  Κατά μία εκδοχή έσκασε το μπροστινό λάστιχο του αυτοκινήτου και ο οδηγός λόγω της ολισθηρότητας και της απειρίας δεν μπόρεσε να ελέγξει το όχημα. Αξίζει να τονιστεί ότι μαρυρίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο λίγο πριν τη βουτιά στη θάλασσα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στην προκύμαια Μυτιλήνης.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού και οχήματος Οδικής Βοήθειας έγινε η ανάσυρση του αυτοκινήτου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: