Δύο σοβαρά τροχαία που σαν αποτέλεσμα είχαν τον θάνατο ενός άντρα και μιας γυναίκας και τον τραυματισμό έξι ακόμα ανθρώπων σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων μετά την Κερασούντα στο ύψος του εργοστασίου της ΒΙΚΗ.

Τα θανατηφόρα τροχαία έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών το ένα από το άλλο και σε απόσταση πενήντα μέτρων, μεταξύ 20:00 και 21:00, την ώρα που στην περιοχή είχε ξεσπάσει βροχή.

Συγκεκριμένα στο πρώτο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. οχήματα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σφοδρή σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η συνοδηγός του ενός Ι.Χ. ηλικίας 27 ετών. Από τα συντρίμια των αυτοκινήτων απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα άλλα τρία άτομα.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε σε μικρή απόσταση και μετά από λίγα λεπτά. Σε αυτό ενεπλάκησαν ένα Ι.Χ. και μια νταλίκα.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ.. ενώ τραυματίστηκαν ο οδηγός της νταλίκας και δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ.

Στα σημεία των συμβάντων έφτασε η Τροχαία καθώς και η Πυροσβεστική από την Φιλιππιάδα, η οποία με συντονισμένες ενέργειες επιχείρησε και στα δύο συμβάντα και συνέβαλε στον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στα οχήματα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε Νοσοκομεία της περιοχής.

 

http://www.pamepreveza.gr/