Η 76χρονη γυναίκα κατάλαβε τι έκαναν οι δήθεν πλανόδιοι πωλητές και προσπάθησε να τους εμποδίσει να κλέψουν την τσάντα που περιείχε τις λιγοστές οικονομίες που είχε με τον σύζυγό της

Προσποιήθηκαν πως έκαναν επίδειξη σε σεντόνια, κουβέρτες και άλλα λευκά είδη τρεις αδίστακτοι νεαροί τσιγγάνοι, για αποσπάσουν την προσοχή ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο χωριό Γκρίμποβο Άρτας και να κλέψουν τις οικονομίες. Όμως, η κλοπή έγινε ληστεία!

Η 76χρονη γυναίκα κατάλαβε τι έκαναν οι δήθεν πλανόδιοι πωλητές κλινοσκεπασμάτων και προσπάθησε να τους εμποδίσει να κλέψουν την τσάντα που περιείχε τις λιγοστές οικονομίες που είχε με τον σύζυγό της. Δηλαδή 600 ευρώ και μερικά προσωπικά έγγραφα. Όμως, εκείνοι την έσπρωξαν με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να τραυματιστεί!

Οι τρεις δράστες έφυγαν βιαστικά, αλλά οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που ειδοποιήθηκαν για την ληστεία από τα ηλικιωμένα θύματα τους εντόπισαν στο Κομπότι. Εκεί συνελήφθη ένας 21χρονος που παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ένας 20χρονος που αναζητείται, ενώ ο τρίτος συνεργός τους παραμένει άγνωστος.

 

http://www.protothema.gr/