Μία υπόθεση θρίλερ, αποκαλύπτεται πίσω από την σύλληψη μιας γυναίκας που έγινε μέσα στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Η νεαρή είχε φέρει για νοσηλεία των λίγων μηνών παιδί της, όμως, όπως αποδείχθηκε, οι αρχές την αναζητούσαν από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βρέθηκε δολοφονημένη η μητέρα της, στο σπίτι όπου διέμεναν, στην Κέρκυρα.

Αμέσως μετά την δολοφονία της 54χρονης, η κόρη της, ο Αλβανός σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά, εξαφανίστηκαν. Πρόκειται για ένα βρέφος και για ένα παιδάκι μόλις 17 μηνών.

Όπως προκύπτει, το ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά, είχαν βρει καταφύγιο στην Αλβανία. Πιθανότατα σε συγγενικό τους σπίτι. Εκεί το μωρό αρρώστησε και η 27χρονη μητέρα του, υποχρεώθηκε να το μεταφέρει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Μέσα στην Κλινική, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Κέρκυρας, ύστερα από τη συνεργασία που είχαν με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Η ίδια κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Το μωρό παρέμεινε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα και όταν κρίθηκε ότι έχει αποθεραπευτεί, μέσω της αστυνομίας, παραδόθηκε στη μητέρα του.

Η υπόθεση που μοιάζει με πραγματικό θρίλερ, ξεκίνησε στις 17 Νοεμβρίου, όταν ο Αλβανός σύζυγος της κόρης, κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την πεθερά του στο Νοσοκομείο λέγοντας πως έχει χάσει τις αισθήσεις της. Στο σπίτι δεν βρίσκονταν η κόρη της, καθώς τότε νοσηλεύονταν στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου τα δύο παιδάκια της .

Στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η 54χρονη διαπιστώθηκε ο θάνατος της και αμέσως δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την υπόθεση, ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας .Την ίδια μέρα, ο Αλβανός κατέθεσε στους αστυνομικούς ,πως γύρισε νωρίς το πρωί στο σπίτι και ότι βρήκε την πεθερά του, χωρίς αισθήσεις και κάλεσε ασθενοφόρο.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Αλβανός που καταζητείται πλέον από τις ελληνικές αρχές, εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί του τη σύζυγό του και την κόρη της 54χρονης και τα δύο παιδιά τους, τα οποία όπως όλα δείχνουν άρπαξε μέσα από το Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν.

Ακολούθησε ένα θρίλερ καθώς δεν υπήρχε ιατροδικαστής να κάνει την νεκροψία –νεκροτομή ,γιατί ο κ. Ιωάννης Αϊβατίδης εξελέγη βουλευτής στις εκλογές της 25 Σεπτεμβρίου και παρά το γεγονός ότι παρέλαβε από το Αστυνομικό Τμήμα την παραγγελία η υπηρεσία δεν του παραχώρησε την κατάλληλη υποστήριξη για να προχωρήσει στη διαδικασία και δεν ζητήθηκε συνδρομή από την πλησιέστερη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε με περίπου 20 ημέρες καθυστέρηση.

Τελικά ένας χειρουργός και ένας ιατροδικαστής ,που υπηρετεί ως ιατρός Φυλακών Κέρκυρας πραγματοποίησαν την διαδικασία και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαπίστωσαν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε ξυλοδαρμό .

 

Αρχική