Ένας Καινουριώτης οδήγησε τη Φλόγα Παλαιομάνινας στη νίκη επί της Δόξας Καινουρίου. Ο λόγος για το Σωτήρη Κόκκαλη που πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στην ομάδα του χωριού του στο 6 – 1 της Φλόγας. Ο επιθετικός της ομάδας του Χρήστου Βασιλείου με τα γκολ που σημείωσε έφτασε τα 9 και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από το Θοδωρή Καλαβρουζιώτη του Α.Ο. Χάλκειας που έχει 10, ενώ η Φλόγα παρέμεινε στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από το Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ο Σωτήρης Κόκκαλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό και στο 10΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του. Στο 22΄ όμως η Δόξα μείωσε σε 2 – 1 με το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης. Ο Ντίνος Κακούρης λίγο μπροστά από το κέντρο είδε εκτός εστίας το Φωτόπουλο και με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Φλόγα απάντησε στο 36΄ ξανά με το Σωτήρη Κόκκαλη και πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο δεύτερο ημίχρονο η Φλόγα πίεσε, είχε ευκαιρίες και στο 58΄ μετά από λάθος στην άμυνα ο Γιώργος Καντάνης από κοντά έκανε το 4 – 1. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Κόκκαλης με το τέταρτο προσωπικό του γκολ, έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του. Ο εορτάζων Νίκος Νικολογιάννης έχασε δύο φορές την ευκαιρία να μειώσει στο 79΄ και στο 89΄ ο Βασιλογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Δόξας Νίκου Νικολογιάννη, Κώστα, ενώ οι Καινουριώτες αγωνίστηκαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Το φιλμ του αγώνα.

4΄ Γκολ. Γέμισμα του Νάκου στο Σωτήρη Κόκκαλη που με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
10΄ Γκολ. Σέντρα του Χριστόπουλου από αριστερά ο Σωτήρης Κόκκαλης στρώνει τη μπάλα και με γυριστό σουτ κάνει το 2 – 0.
15΄ Φάουλ του Παπαθανάση απέκρουσε ο Φωτόπουλος.
19΄ Σέντρα του Νάκου από δεξιά ο Καντάνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
22΄ Γκολ. Ο Κακούρης λίγο μπροστά από τη μεσαία γραμμή και λίγο δεξιά βλέπει το Φωτόπουλο έξω από τα καρέ του και με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 1.
32΄ Σουτ του Νάκου έφυγε άουτ.
33΄ Σουτ του Αντωνόπουλου έφυγε άουτ.
36΄ Γκολ. Σέντρα του Ντζιμάνη από δεξιά ο Σωτήρης Κόκκαλης με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 1.
39΄ Απευθείας κόρνερ του Βασιλογιάννη ο Χριστόφορος Κόκκαλης διώχνει με τις γροθιές.
44΄ Σουτ του Νάκου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Χριστόφορος Κόκκαλης.
45΄ Κόρνερ του Βασιλογιάννη ο Ζαχαράκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
47΄ Πάσα του Νάκου στο Σωτήρη Κόκκαλη που προσπαθεί να “κρεμάσει” το Χριστόφορο Κόκκαλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απομακρύνει.
48΄ Σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά ο Νάκος πιάνει κεφαλιά που φεύγει ψηλά άουτ.
51΄ Ο Νάκος μπαίνει στην περιοχή και επιχειρεί το σουτ με το Χριστόφορο Κόκκαλη να διώχνει εντυπωσιακά.
55΄ Ο Κόκκαλης κλέβει τη μπάλα από τον Πέτρου, μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει ψηλά άουτ.
58΄ Γκολ. Κόρνερ του Βασιλογιάννη από αριστερά οι αμυντικοί της Δόξας δεν καταφέρνουν να διώξουν και η μπάλα φτάνει στον Καντάνη που από κοντά κάνει το 4 – 1.
70΄ Γκολ. Ο Τραγουλιάς κάνει το γέμισμα για το Σωτήρη Κόκκαλη που με ψηλοκρεμαστό σουτ νικάει το Χριστόφορο Κόκκαλη και κάνει το 5 – 1.
76΄ Κόρνερ του Βασιλογιάννη από αριστερά ο Σταύρου πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
79΄ Μακρινό σουτ του Νικολογιάννη έδιωξε στην αριστερή γωνία ο Φωτόπουλος, η μπάλα έφτασε στον Αλέξανδρο Κόκκαλη που έστρωσε στο Νικολογιάννη ο οποίος έπιασε το σουτ με το Φωτόπουλο να διώχνει και πάλι αυτή τη φορά στη δεξιά του γωνία.
89΄ Γκολ. Ο Νούλας πασάρει στο Βασιλογιάννη που φτάνει στο ύψος της περιοχής και σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 6 – 1.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Φωτόπουλος, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σαγάνης, Καντάνης (61΄ Νούλας), Βασιλογιάννης, Ντζιμάνης (65΄ Αγγελοκωστόπουλος), Κόκκαλης, Νάκος, Χριστόπουλος (72΄ Σταύρου).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Γιάννης Καραμπούλης): Κόκκαλης Χ., Αυγέρης, Κωνσταντίνου, Καγιάντζας (38΄ Πέτρου), Τζωρτζόπουλος, Ντίνος (58΄ Μαμασούλας), Μήτσος (46΄ Κόκκαλης Α.), Νικολογιάννης, Σοροβός, Παπαθανάσης, Κακούρης.

 

πηγη olatagoal.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.