Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, παρότι ο “Δικέφαλος” αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 32΄. Ο Μάκης Χάβος δήλωσε προβληματισμένος για το φόβο των ποδοσφαιριστών του, ενώ τόνισε ότι πρέπει να δουλέψει στην ψυχολογία. Επίσης, ανέφερε ότι η ομάδα του θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση και δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

“Χαίρομαι που βλέπω οικεία πρόσωπα. Σαν Παναιτωλικός μπήκαμε φοβισμένα και ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός μου για αυτόν τον φόβο. Δεν νοείται να φοβόμαστε κυρίως μέσα στο Αγρίνιο. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε, στην ψυχολογία. Μετά την αποβολή και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σε ορισμένα διαστήματα την κατοχή της μπάλας, ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα επικίνδυνος αλλά δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ. Αλλάξαμε μετά τον σχηματισμό, αλλά και πάλι δεν γίναμε απειλητικοί. Θα χρειαστούμε χρόνο για δουλειά. Θα χρειαστούμε ενίσχυση και πάρα πολύ δουλειά για να φτάσουμε στα δικά μου ‘θέλω'”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Όταν υπάρχει φόβος, αυτό που… φοβάσαι γίνεται. Είναι πρόβλημα όταν παίζεις φοβισμένα. Οι επιλογές των παικτών δεν είναι εύκολες τον Γενάρη. Πρέπει να πάρουμε παίκτη που να έρθει για να παίξει άμεσα.

Δεν θέλω να πάρω παίκτη μόνο για να πάρουμε. Θέλουμε ακόμη έναν σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μαρκόφσκι, σίγουρα έναν εξτρέμ και ίσως πάρουμε και έναν παίκτη στην άμυνα. Συν έναν τερματοφύλακα”.