Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας ανακάλυψε όλα τα σύνεργα και ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας

Ολόκληρο εργαστήριο με διάφορα σύνεργα, νάιλον συσκευασίες, ψαλίδια, τρίφτες και κόφτες για το διαχωρισμό και τη συσκευασία των ναρκωτικών που διακινούσε, είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης στην Εύβοια ένας 49χρονος.

Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας ανακάλυψε όλα τα σύνεργα και ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με ηρωίνη και ακατέργαστη κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας. Βρήκε, όμως, και ένα περίστροφο που έκρυβε ο δράστης μαζί με δέκα σφαίρες και ένα στιλέτο, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Ο εκπαιδευμένος σκύλος της ομάδας Κ-9 της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ναυπλίου τσάκωσε στο Πόρτο Χέλι έναν 24χρονο αλλοδαπό και έναν 22χρονο Έλληνα, που είχαν πάνω τους από μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,20 γραμμαρίων ο πρώτος και 4,7 γραμμαρίων μαζί με ένα τσιγαριλίκι ο δεύτερος.

 

protothema.gr