Τραγικό τέλος στην υπόθεση των δύο φοιτητών που έχασαν τον έλεγχο της γουρούνας στην οποία επέβαιναν το απόγευμα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να πέσουν στην θάλασσα στην περιοχή Κουμπελής, στα Χανιά.
Δυστυχώς λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι δύο νέοι ανασύρθηκαν νεκροί από τον βυθό της θάλασσας. Τις σορούς τους εντόπισε δύτης ιδιωτικής εταιρείας κοντά σε βράχια.

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 στον βιολογικό στον Κουμπελή.Τους νέους ακολουθούσε φίλος τους με δικό του μηχανάκι ο οποίος μετά την πτώση τους στην θάλασσα προσπάθησε να τους βοηθήσει χρησιμοποιώντας μία απλώστρα αλλά δεν τα κατάφερε και κάλεσε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με υποθερμία.

Να σημειωθεί ότι οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν από τη θάλασσα μέσα σε ψαρόβαρκα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, διότι τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν να τις ανασύρουν από τον γκρεμό.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ και έξω από το κεντρικό Λιμεναρχείο οι σοροί παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων

zarpanews.gr