Εμφανώς ικανοποιημένος απο το φινάλε αλλά και συνολικά την χρονιά εμφανίστηκε ο Χρήστος Μυριούνης μετά το τέλος του αγώνα του Α.Ο.Αγρινίου με το Άργος Ορεστικού. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε: Ολοκληρώσαμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά για εμάς. Βάλαμε το μπάσκετ στην πόλη και γίναμε σημείο αναφοράς μετα τον ποδοσφαιρικό Παναιτωλικό. Όχι μόνο πετύχαμε τον στόχο της παραμονής αλλά τερματίσαμε και 6η. Πολλοί δεν το πίστευαν στην αρχή αλλά εγώ το πίστευα μαζί με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και δικαιωθήκαμε. Δεν θέλω να δείξω και δεν είναι έπαρση αυτό που θα πω αλλά αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε μερικά εκτός έδρας παιχνίδια θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα. Δεν έχω κανένα παράπονο απο τα παιδιά μου. Τους ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία. Είχαμε άριστο κλίμα στην ομάδα, τα αποδυτήρια μας ήταν καταπληκτικά, στοιχείο που πάντα παίζει ρόλο στην πορεία μιας ομάδας. Θα συνεχίσουμε και του χρόνου με την ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να έχουμε παιδιά απο την περιοχή στο ρόστερ μας. Είναι πολύ σημαντικό πιστεύω να έχουμε παιδιά απο την περιοχή όπως έγινε και φέτος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περικλή τον Γερμανό και τον Ντίνο τον Τσιαμάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου έδωσαν τα ηνία αυτής της ομάδας. Ουσιαστικά με ξαναέβαλαν μέσα στα πράγματα γιατί είχα μείνει για ενα διάστημα εκτός του χώρου. Η ανανέωση της συνεργασίας μας έγινε μέσα σε πέντε λεπτά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους ευχαριστώ πολύ. Έχουμε αποκτήσει μια εξαιρετική χημεία και μπορώ να πω οτι λειτουργούμε σαν φίλοι πανω απο ολα.

Επίσης θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας τον Γιάννη Διαμαντάκο. Τους λόγους τους ξέρει αυτός.

Ο στόχος μας θα είναι του χρόνου να πάμε το ίδιο καλά όπως και φέτος και γιατί οχι και πιο ψηλά. Θέλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αγρινίου όχι μόνο για την συμπαράσταση προς την ομάδα που ήταν καταπληκτική, αλλά και για την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπο μου. Με εχει αγκαλιάσει αυτή η πόλη και ειμαι ευγνώμων για αυτό.

Θα ξεκουραστούμε για 2 εβδομάδες και μετά θα επιστρέψουμε στις μεταβατικές προπονήσεις με τα παιδιά που θα είναι εδώ και με καποιους παίκτες που θα δοκιμάσουμε.

Μιχάλης Σταμουλάκης

basket247.gr