Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία

P1100310Χθες, από το πρωί ως και αργά το μεσημέρι, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, διεξήχθη η Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου η οποία έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους πολίτες. Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Δήμητρα Αβράμπου, συμμετείχαν 70 εθελοντές εκ των οποίων πολλοί ήταν νέοι, δίνοντας για πρώτη φορά αίμα!

Συγκεκριμένα, η κ. Αβράμπου επισήμανε πως «ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών μαζί με το νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποιεί την Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία του, η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με μεσογειακή αναιμία». Η κ. Αβράμπου τόνισε επίσης πως «το αίμα δεν αγοράζεται, αλλά προσφέρεται. Ευχάριστο είναι το γεγονός ότι στην αιμοδοσία αυτή ήρθαν πολλοί νέοι εθελοντές αιμοδότες. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα αυξηθεί η προσέλευση και η προσφορά στον συνάνθρωπό μας. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους».

Το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών θα συνεχιστεί με την έλευση του νέου έτους, με την διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε πολλά σημεία της περιοχής!

 

http://sinidisi.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.